Wróć   opinie, testy, forum, rock > Muzyczne klimaty > Premiery i recenzje albumów



Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
stare 28th July 2017, 17:04   #1 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Exclamation NOWE PŁYTY do pobrania.

Ponieważ próbowałem kilka razy zmienić temat wątku
'July Talk do pobrania' i nie dało to rezultatów - zakładam nowy wątek.
Bo takich płyt będzie coraz więcej (usuniętych z mojego Chomika).

Przypominam:
gdy Chomik usuwa mi songi (prawa autorskie) - wrzucam to wszystko na
www.uploadfile.pl

Tam w wyszukiwarce zawsze możecie wszystko znaleźć, stamtąd nie usuwają ;-)

Początek tego wątku był w 'July Talk do pobrania'
http://www.rockowisko.pl/premiery-i-recenzje-albumow/8316-july-talk-2016-do-pobrania-2.html#post57648

Wrzuciłem do tej pory następujące zespoły (usunięte z Chomika lub usuwane sukcesywnie)... a pół płyty czy 3/4 to już nie cała. Wczoraj usunęli mi jeden utwór - i już wrzucę na upload, bo byc może był to najlepszy utwór, a Wy możecie o tym nie wiedzieć ;-)
Do tej pory na Uploadfile sa nowe płyty:
- July Talk
- Lindemann
- Paramore
- Linkin Park
- Papa Roach
- blink-182
- Anathema
- Soundtracki z filmu 'Strażnicy Galaktyki 2'
- Seether
- The Afghan Whigs
- Alter Bridge
- Lorde
- Kasabian
- Kasabian (Live at The King Power Stadium)
- Rise Against
- Tegan & Sara
- Stone Sour
- Nickelback (!!)

Do tego dorzucam dziś coś, co już mi zaczynają zabierać ciotunie :D
ITCHY?? Pojebało ich?? Zna ktoś w ogóle ten zespół? :D
Sam nie znałem, póki nie przesłuchałem ostatniej płyty... wniebowzięty

Zawsze postępuj tak samo, tylko nazwa zespołu się zmienia.
Choć i tak Wam linki 'szybkie' podaję - więc nie ma problemu.
Ostatnio się ruszyło. Walicie Papa Roach, ale także inne nowości.

ITCHY do pobrania

1. Kliknij https://uploadfile.pl/

2. W wyszukiwarce serwisu (WYSZUKAJ W SERWISIE): ITCHY

3. Wybierz utwór, który Cię interesuje.

4. Możesz go przesłuchać.

5. Aby pobrać: kliknij "Pobierz MP3". On jest tak po prawej niżej.... Nie klikaj tego drugiego, bo.... znajdziesz się w czarnej dupie! :D

Na szybko:
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=itchy

Róbcie to na spokojnie, bo sam nieraz wjebałem się w maliny klikając nie ten przycisk
Sam swoje ściągałem - żeby Wam tu kaszany nie podawać :-)
W razie pytań - proszę pisać, nie gryzę :P

W trakcie przypomniałem sobie jeszcze jedno zajebiste, ale nie mogę skojarzyć.... :/ Wrzucę przy najbliższej okazji.
.......
Juz wiem, co mi skurwiele kasują, a czego jeszcze tu nie ma!
Przepraszam Was bardzo, że to tak długo trwało (choć w sumie nie ma za co :P) - ale to już powino byc tu DAWNO. Musiałem przegapić...
A widzę, że na Chomiku mam 3 utwory - a Wy ciągniecie jak wściekli :D
No to będzie cała płyta :-)

Royal Blood - album 'How Did We Get So Dark?' 2017

https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=royal+blood

A może już to wczesniej było, tylko zapomniałem wrzucić INFO??
Walić to - teraz jest oficjalnie.
I wreszcie mogę zakończyć tę epopeję :D
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 28th July 2017, 17:07   #2 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

Takie tam przy okazji
ITCHY - Keep It Real <3
https://www.youtube.com/watch?v=ceSQi7Etkz0

Ostatnio edytowane przez Yoda ; 28th July 2017 o 17:11
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 2nd August 2017, 20:07   #3 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

jak można
pobrac Kasabian w ilości paru utworów, gdy płyta ma co najmniej 2 razy więcej??

Tłumaczyłem, że nowa płyta tego zespołu jest w TYM wątku (Uploadfile).
Ale może robią to ludzie z Chomika, którzy tu jeszcze nie byli....
No to zostawię im informację

Będę musiał 3 nowe płyty tu wrzucić, bo zaczynają kasować na Chomiku PEDAŁKI :-)
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 2nd August 2017, 23:18   #4 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

Teraz wzięli się za Incubus. Pół roku siedziało - nikomu nie przeszkadzało

Incubus - album '8' 2017

1. Kliknij https://uploadfile.pl/

2. W wyszukiwarce serwisu (WYSZUKAJ W SERWISIE): Incubus

3. Wybierz utwór, który Cię interesuje.

4. Możesz go przesłuchać.

5. Aby pobrać: kliknij "Pobierz MP3". On jest tak po prawej niżej.... Nie klikaj tego drugiego, bo.... znajdziesz się w czarnej dupie! :D

Na szybko:
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=Incubus

Ostatnio edytowane przez Yoda ; 3rd August 2017 o 14:14
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 3rd August 2017, 14:16   #5 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

Kolejna, którą zaczynają 'łoić' na Chomiku.. Będzie jeszcze 3 (jak na stan na dzisiejszy dzień).

Future Islands - album 'The Far Field (Japanese Edition)' 2017


Rób, jak wyżej.
A na szybko:
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=Future+islands

Ostatnio edytowane przez Yoda ; 3rd August 2017 o 14:37
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 3rd August 2017, 15:37   #6 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

Mother Mother - album 'No Culture' 2017

Wrzucając to na Uploadfile jednocześnie podkreślam, które płyty są świetne.... Z byle powodu by mi tego z Chomika nie usuwali

Na szybko:
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=Mother+Mother
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 4th August 2017, 08:22   #7 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

No to macie CAŁY ten swój ulubiony KoRn

Szybki link - a w razie czego postępuj wg wskazówek wyżej zapodanych.

KoRn - album 'The Serenity Of Suffering (Japanese Edition)' 2016
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=KoRn
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 9th August 2017, 17:38   #8 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

Jeszcze raz radzę SZYBKO ściągać to, co nowe pojawia się na moim Chomiku...
Teraz zaczynają zabierać mi utwory z płyt mniej znanych - nigdy bym nie powiedział, że chronią je jakies prawa autorskie :/
I teraz przez jeden usunięty z Chomika utwór muszę wrzucić całą płytę na Uploadfile - bo bez jednego utworu to już nie ta sama płyta. Możesz uboższa o 50% - nieraz najlepszy utwór jest lepszy od całej reszty :-)

Poza tym - nie wszystko, co wrzucam na Chomika zastawiam dla siebie!
Są płyty, które wywalam całe albo np. zostawiam 3 z 10 utworów - bo reszta misie nie podoba: to po co trzymac to na dysku??
A teraz skasowali mi 3 utwory z trzech właśnie płyt takich, których już nie mam. A ściągać je tylko po to, żeby umiescić na Upload: no sorry, ale mam co robić z czasem ;D
Jedna tylko nowa misie ostała (którą zaczynają kasować):

Dude York

1. Kliknij https://uploadfile.pl/

2. W wyszukiwarce serwisu (WYSZUKAJ W SERWISIE): Dude York

3. Wybierz utwór, który Cię interesuje.

4. Możesz go przesłuchać.

5. Aby pobrać: kliknij "Pobierz MP3". On jest tak po prawej niżej.... Nie klikaj tego drugiego, bo.... znajdziesz się w czarnej dupie! :D

Na szybko:
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=dude+york
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 9th August 2017, 20:52   #9 (permalink)
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2016
Skąd: Wrocław
Postów: 1,545
Domyślnie

Wrzuciłem Decapitated i Incite na Upladfile.

1. Wklej link do wyszukiwarki

2. Wybierz utwór, który Cię interesuje.

3. Możesz go przesłuchać.

4. Aby pobrać: kliknij "Pobierz MP3". On jest tak po prawej niżej.... Nie klikaj tego drugiego, bo.... znajdziesz się w czarnej dupie! :D

Decapitated
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=decapitated

Incite
https://uploadfile.pl/szukaj.html?q=Incite
Yoda jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11th August 2017, 13:25   #10 (permalink)
Member
 
Zarejestrowany: Jul 2017
Skąd: Netherlands
Postów: 87
Domyślnie

Witaj Yoda. Na tym Uploadfile trzeba podać numer telefonu do weryfikacji. Nie mam polskiego numeru i nie dam rady tego sciągnąć
My Sic Sense jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44.

Witryna używa plików cookies.
Dowiedz się więcej.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Ranking stron internetowych, najlepsze strony www Toplista. Ranking stron