Wróć   opinie, testy, forum, rock



pod-fora : Opinie o instrumentach
  Forum Ostatni post / autor Tematów Postów
Wszystko o gitarach elektrycznych, akustycznych i basowych. Podziel się swoimi opiniami na temat danego instrumentu.
7th July 2017 22:29 Idź do ostatniego postu
38 256
Opinie i komentarze dotyczące sprzętu perkusyjnego. Werble, stopki, talerze itp itd. Całe zestawy perkusyjne.
30th June 2017 21:03 Idź do ostatniego postu
5 24
Tu dowiesz się w jaki klawisz warto zainwestować i co dany model sobą reprezentuje. Instrumenty klawiszowe nie tylko do grania rocka.
12th June 2016 15:59 Idź do ostatniego postu
4 22
Piece i wzmacniacze do grania na gitarze elektrycznej oraz basowej. Pytaj jeśli nie wiesz czy wybrałeś dobry model. Pomagaj innym w wyborze wzmacniacza.
29th July 2013 20:46 Idź do ostatniego postu
13 59
Dział nie tylko dla wokalistów. Piszemy o wszystkim co związane jest ze sprzętem do nagłaśniania wokalu, różnych instrumentów oraz po prostu koncertów i imprez.
6th December 2015 21:09 Idź do ostatniego postu
19 23
Chcesz założyć lub masz już własne studio nagrań? Wymieniaj się doświadczeniami i swoimi opiniami o tym jak najlepiej nagrywać muzę.
4th July 2017 22:38 Idź do ostatniego postu
7 26
W dzisiejszych czasach muzyka nie może obejść się bez nowoczesnych brzmień, które powstają dzięki efektom i procesorom sygnałowym - dział o efektach
4th February 2014 12:54 Idź do ostatniego postu
5 23
Tutaj piszemy o wszystkim tym co służy do grania na instrumentach, podłączeniach urządzeń oraz każdej rzeczy, która sama w sobie nie jest instrumentem.
7th July 2017 21:13 Idź do ostatniego postu
5 26
Ten dział przyda się dla tych, którzy grają lub chcą grać na innych instrumentach niż te wymienione powyżej. Piszemy o każdym instrumencie, na którym można zagrać.
25th August 2017 15:46 Idź do ostatniego postu
9 61

Nowe posty   Forum zawiera nowe posty
Brak nowych postów   Forum nie zawiera nowych postów
 
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.

Witryna używa plików cookies.
Dowiedz się więcej.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Ranking stron internetowych, najlepsze strony www Toplista. Ranking stron