Wróć   opinie, testy, forum, rock



pod-fora : Opinie o instrumentach
  Forum Ostatni post / autor Tematów Postów
Wszystko o gitarach elektrycznych, akustycznych i basowych. Podziel się swoimi opiniami na temat danego instrumentu.
12th November 2018 12:16 Idź do ostatniego postu
42 262
Opinie i komentarze dotyczące sprzętu perkusyjnego. Werble, stopki, talerze itp itd. Całe zestawy perkusyjne.
12th November 2018 12:17 Idź do ostatniego postu
7 26
Tu dowiesz się w jaki klawisz warto zainwestować i co dany model sobą reprezentuje. Instrumenty klawiszowe nie tylko do grania rocka.
12th November 2018 12:19 Idź do ostatniego postu
6 26
Piece i wzmacniacze do grania na gitarze elektrycznej oraz basowej. Pytaj jeśli nie wiesz czy wybrałeś dobry model. Pomagaj innym w wyborze wzmacniacza.
12th November 2018 12:21 Idź do ostatniego postu
15 62
Dział nie tylko dla wokalistów. Piszemy o wszystkim co związane jest ze sprzętem do nagłaśniania wokalu, różnych instrumentów oraz po prostu koncertów i imprez.
12th November 2018 12:22 Idź do ostatniego postu
21 25
Chcesz założyć lub masz już własne studio nagrań? Wymieniaj się doświadczeniami i swoimi opiniami o tym jak najlepiej nagrywać muzę.
12th November 2018 12:24 Idź do ostatniego postu
9 29
W dzisiejszych czasach muzyka nie może obejść się bez nowoczesnych brzmień, które powstają dzięki efektom i procesorom sygnałowym - dział o efektach
12th November 2018 12:26 Idź do ostatniego postu
7 25
Tutaj piszemy o wszystkim tym co służy do grania na instrumentach, podłączeniach urządzeń oraz każdej rzeczy, która sama w sobie nie jest instrumentem.
12th November 2018 12:27 Idź do ostatniego postu
7 29
Ten dział przyda się dla tych, którzy grają lub chcą grać na innych instrumentach niż te wymienione powyżej. Piszemy o każdym instrumencie, na którym można zagrać.
13th November 2018 18:40 Idź do ostatniego postu
13 68

Nowe posty   Forum zawiera nowe posty
Brak nowych postów   Forum nie zawiera nowych postów
 
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07.

Witryna używa plików cookies.
Dowiedz się więcej.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Ranking stron internetowych, najlepsze strony www Toplista. Ranking stron